Koodilla Kakkumonsteri10 saat nyt 10% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista!
Koodi on voimassa 9.12.23 asti.
KoRo perustettiin vuonna 2014, ja sen tavoitteena on tuoda laadukkaat tavarat reiluun hintaan kaikkien saataville. Tänä päivänä KoRo erottuu kilpailijoista tehokkailla säästöpakkauksilla ja ainutlaatuisilla tuotteilla. Tuotevalikoimasta löytyy paljon erilaisia levitteitä, kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä, superfoodeja ja juomia. Myös vegaanivaihtoehtoja löytyy runsaasti. KoRo on tullut tunnetuksi mm. 100% pähkinöistä valmistetuista pähkinätahnoista.
Ensimmäisenä testasin valkosuklaa-mangokakkua ja kuppikakkuja! Näiden ohje löytyy täältä. Käytin kakkuihin mm. tiikeripähkinäjauhoa, pakastekuivattua mangojauhetta ja pistaasipähkinätahnaa! Halusin testata näitä ihanuuksia vielä kolmanteenkin reseptiin, joten kehittelin tämän nopean ja helpon piirakkaohjeen.
24cm piirakkavuoka
8 hlö
200 g keksejä
80 g voita
pistaasilevitettä ja/tai
tiikeripähkinälevitettä
2 dl vispikermaa
200 g tuorejuustoa
100 g valkosuklaata
sitruunan kuoriraaste
½ dl pakastekuivattua mangojauhetta
Ohjeella voi myös tehdä noin 10 minipiirakkaa (vuoan halkaisija n.5cm).
- Hienonna keksit tehosekoittimessa.
- Lisää sula voi ja sekoita seos tasaiseksi.
- Painele seos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (aloita reunoista).
- Anna pohjan levätä 30min jääkaapissa.
- Levitä pohjalle pähkinälevitettä.
- Täytettä varten vaahdota kerma.
- Lisää tuorejuusto, mangojauhe ja sitruunan kuoriraaste.
- Lisää joukkoon sulatettu ja jäähdytetty valkosuklaa.
- Kaada seos vuokaan ja nosta jääkaappiin jähmettymään 4-6h ajaksi.
Vinkki!
Pähkinätahnan joukkoon voi lisätä tomusokeria oman maun mukaan.
Jos käytät piirakkaan useampaa eri levitettä, levitä tahnat sektoreittain. Kahta eri makua käytettäessä toinen tahna tulee toiselle puolelle ja toinen toiselle. Tähän voi käyttää jopa neljää eri makua.
Myös yli 100€ ostoksiin tulee ilmaiset postikulut.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3