Kakkumonsterin suosikkikakkuja

 

 

Kokosin vuonna 2015 kakkugalleriaani ainakin sata kuvaa kakuistani vuosien varrelta. Ajattelin siistiä postausta tähän ja lisätä myös uusimpia suosikkikuviani.

Kuvien alta löydät kategorian, josta löytyy lisää samanteemaisia kakkuja. Tsekkaa myös reseptiarkisto -sivustoni, josta löytyy kaikki blogin kategoriat.


Mielestäni postaus kannattaa aloittaa ihka ensimmäisellä fantasiakakullani. Tämä halloween kurpitsakakku on vuodelta 2011 ja olen yhä todella ylpeä siitä. Lisää halloween kakkuja löytyy täältä. Halloween leivonnaisia täältä. 

Yllä oleva Suomi-kakku on ns. Surprise inside cake, eli kakun sisältä paljastuu jokin hauska kuvio. Ei ole väliä mistä kohti kakkua leikkaa, sillä kuvio on aina sama. Olen super ylpeä tuosta kakusta, koska kehittelin sen ohjeen aivan itse.



Ristiäiskakkuja tilattiin minulta aikoinaan paljon, koska niin ihaniin juhliin haluttiin tietenkin panostaa ja kokeilla jotain erilaista. Sininen kakku on poikamme ristiäisistä vuodelta 2013. 

Ristiäiskakkuja löydät lisää täältäBaby shower kakkuja löytyy täältä.


Tämä 3D pullokakku osallistui aikoinaan johonkin kakkukisaankin. Pullo on etikettiä lukuun ottamatta täysin syötävä. Suklaakuori on tehty juomapulloa apuna käyttäen ja sisältä löytyy täytekakkua. Tästä löytyy hyvinkin kattava ohje youtubesta. Lisäksi tein kattavan tietopaketin suklaasta ja sen käyttäytymisestä. Lisää 3D kakkuja löytyy täältä.

Alta löytyy lisää suklaakuorisia täytekakkuja. Niitä löytyy myös Lasten täytekakut -kategoriasta.


Pokemon pallo


Galaksikakku


Frozenkakkuni päätyi aikoinaan Youtuben trendaaviin videoihin sijalle 15.



Lasten syntymäpäivät olivat ehkä yleisin juhla, joihin minua pyydettiin tekemään täytekakkuja. Lasten kakkuja on myös kivoin tehdä, koska aiheet ovat niin hauskoja ja mielikuvituksellisia. Yllä oleva My little pony -kakku on mielestäni super ihana, koska leikin poneilla paljon lapsena.



Tämä nallekakku muistuttaa omaa lapsuuden nalleani, jonka sain 1-vuotiaana.
Sen nimi oli Miisi tai Rakkis..



Pieni Merenneito


Tämä Muumitalo kakku meni hääjuhliin! Kakussa oli neljä kokonaista 20cm kakkua päällekkäin ja se painoi noin 10 kiloa! Olen aika ylpeä lopputuloksesta, sillä tämä oli työläs tehdä. Lisää hääkakkuja löytyy täältä. Muumikakkuja täältä.



Barbiekakuille on ihan oma kategoriansa. Disney prinsessat ovat myös aina ihania.



Kuka muistaa Matka maailman ympäri 80 päivässä piirretyn 80-luvulta?! Tämä kakku saa aina hymyn huulilleni, koska olin sarjan suuri fani ja ihastuin Phileas Fogg päähenkilöön. Mieheni vastaavasti ihastui prinsessa Romyyn, joka oli päähenkilön ihastus. 😍 

Lisää TV- ja elokuva-aiheisia kakkuja löytyy täältä. Myös peliaiheisille kakuilla on oma kategoriansa. Samoin autoille ja urheilulle.



Tämä hevoskakku on vuodelta 2013. Olen yhä ylpeä lopputuloksesta,. Kyseisenä vuonna leivoin paljon täytekakkuja, koska olin äitiyslomalla ja minun piti keksiä jokin harrastus itselle kotiin. Muistan miten innoissani olin kaikista uusista kakkuideoista ja leivontatekniikoista. Keittiöni oli super pieni eikä siellä ollut säilytystilaa. Siitä huolimatta muistelen kyseistä asuntoa aina lämmöllä, koska tuo aika oli niin mukavaa.


Tämä kakku on ensimmäinen air brush koneella (kynäruisku) värjäämäni kakku. Ei huono lopputulos. Kaikki varmaan tunnistavat tämän tiikeriksi. Air brush koneella voi maalata kakun pintaa aivan kuin autoa.


Tässä on toinen esimerkki air brush värjäyksestä. Seitti on tehty mustalla pikeerillä (royal icing). Kannattaa tsekata myös fantasia piparit kategoria, josta löytyy kauniita koristeltuja keksejä. Lisäksi cakepopsit ovat aina hauskoja.



Kuppikakuille löytyy myös oma kategoriansa.


Furby



Yksisarviskakut olivat yhdessä välissä suurta muotia.



Dinosauruskakun lisko on tehty keksistä.



Hyydytetyt juustokakut ovat lähes jokaisen suomalaisen mieleen. Niitä tuleekin tehtyä lähes jokaiseen juhlaan. Ystäväni tilaavat niitä myös nykypäivänä paljon. Kaikki reseptini löytyvät täältä.



Juustokakku aidoilla ruusunlehdillä.



Mirror glaze kiille



Hääkakkuja löytyy lisää linkin takaa.




Klassinen drip cake. Nämä ovat kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan ja ehkä suosituimpia kakkuja nykyisin.




Kreemi- ja kermakakkuja löytyy täältä. Aikuisten kakuille on myös oma kategoriansa. Lisäksi blogista löytyy erikseen mm. pääsiäinen, joulu, uusi vuosi, valmistujaiset ja vappu teema. Kakkukategoriat löytyvät myös blogin oikeasta laidasta.



Naked cake



Kakkumonsteri!

Kommentit