Reseptiarkisto


Blogi sai päivitystä ulkoasuun 2016 vuoden lopulla. Halusin blogista selkeämmän ja kauniimman. Reseptejä minulla on kertynyt jo toista tuhatta, joten kategorialistani oli aivan ylitse pursuava. Siispä siistimme senkin. 

Tällä sivulla haluan vielä selkeyttää reseptien hakua, jotta jokainen löytäisi etsimänsä ohjeen tai koristeluidean. Pääkategoriat löytyvät blogin oikeasta laidasta. Mukana on myös muutama muu kategoria, joita halusin korostaa. Ihan blogin alalaidasta löytyy kaikki mahdolliset resepti kategoriat, joista pitäisi kyllä löytää etsimänsä, jos vain jaksaa sitä vilkuilla. Tällä sivulla käyn kuitenkin vielä läpi nuo pääkategoriat.


Tämän ryhmän alta löytyy kaikki kakkuihin liityvä. Mukaanlukien koristeet.
Alakategorioita on seuraavat: Tästä kategoriasta löytyy lähes kaikki muut makeat leivonnaiset.
Alakategorioita löytyy: 

Videot: Suklaa

Lisäksi löytyy pari raaka-aineryhmää:
Kookos
Peanutbutter&Nutella
Raparperi 


Tästä ryhmästä löytyy kaikki suolaiset, joita on sen verran vähän muihin verrattuna, ettei alakategorioihin ole ollut tarvetta.


Tästä kategoriasta löytyy niin erikoisruokavaliot kuin terveelliset leivonnaisetkin. Terveysleivontaan olen perehtynyt vuodesta 2015. Huomaa että kaikki ohjeet eivät ole alakategorioissa, vaan kannattaa selata koko Terveys kategoriaa. Alakategoriota löytyy kuitenkin seuraavat:Tähän kategoriaan olen sisällyttänyt eri kalenterivuoden juhlia sekä tarjoiluja.
Alakategorioita löytyy:


Joululla on ihan oma kategoria, koska rakastan sitä niin paljon.
Huomaa että Kakkumonsterilta löytyy ihan oma joulublogikin.


Tässä kategoriassa on lähinnä kaikki leivonnan ulkopuolelle kuuluva.
Nämä ovat minulle kuitenkin tärkeitä postauksia. Osa on vlog videoita.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3