lauantai 18. helmikuuta 2012

ReinotEnsimmäiset reinoni. Näitä oli kiva tehdä. Samoilla muoteilla onnistuu, kuin normaalit vauvan tossut. Ostin netistä muoviset muotit vauvan tossujentekoa varten. Itse piirtämillä muoteillani tulee nätimmät tennarit, mutta näitä reinoja varten nuo muotit ovat ihan täydelliset!
 
Reino-tossut kootaan siis samalla periaatteella kuin normaalit tossut, mutta etuosa laitetaan takaosan jälkeen. Tarkempia ohjeita löytyy yllä olevasta linkistä, josta löytyy normaalitossujen ohje.
Toiset samanlaiset tekemäni Reiskat löytyy täältä.
 

Tässä tossut keltaisen ruusun kera.
 

Vaaleanpunainen kukka.
 

Tossut ovat suklaanmakuista karkkimassaa. Kuviot on maalattu elintarvikeväreillä.
Musta nauha on marsipaania.
 

Kertokaahan mikä noista ylläolevista kukkavaihtoehdoista passaa näihin tossuihin parhaiten!


Edit: Tässä on 6/12 tehdyt reinot.

18 kommenttia:

 1. Ihanat reiskat.Valkonen mielestäni paras.Ei pahoja nuo muutkaan.

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Pitäisiköhän jo viimein ottaa itseään niskasta kiinni ja kokeilla tuota tossujen tekoa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! =) Suosittelen kokeilemaan. ;) Ensimmäiset tossut saattaa muistuttaa enemmän ufoa kuin kenkiä, mut toiset ja kolmannet on jo paljon helpompia.

  VastaaPoista
 4. Suloiset tossukat! Minusta kukkakaveriksi sopii ehdottomasti parhaiten tuo keltainen ruusu. : )

  VastaaPoista
 5. Hih, keltaisen ruusun kera tossut lähtivätkin kaverilleni. ;) Kukkavaihtoehtojahan olisi satoja. Ja hyvin nämä kävisivät ilman kukkaakin.

  VastaaPoista
 6. Hihi, reinokärpänen puraisi nyt minua, paaaakkkkko kokeilla! Tosi hauskat! :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Nämä ovat todella kauniit versiot Reinoista!! Hieno juttu, saan varmaankin ottaa mallia kun pitäisi ensi viikoksi yrittää värkätä tällaiset hyvän ystäväni vaavin ristiäiskakun päälle? Kivasti olet kertonut tekovinkkejäkin, kiitos!! Muutenkin aivan upea blogi ja luomuksia sinulla.

  VastaaPoista
 8. Tottakai saa ottaa mallia. =) Ja olisi kiva, jos omassa blogijulkaisussaan sitten mainitsisi blogini. ;)

  VastaaPoista
 9. wauuuuh! sinulla on lahjoja keittiössä:)osaisitko muuten neuvoa, miten (jos olet käyttäny marsipaania joskus)niin miten saa marsipaanin muotoonsa ilman että se tarttuu alustaan? ja miten sen saa kakun päälle niin että sen kakun 'helmaan' ei tule ryppyjä? hjälpa mig! (:

  VastaaPoista
 10. Kiitos <3
  Marsipaania käytän kyllä silloin tällöin, mutta suosin enemmän karkkimassaa. Marsipaani tarttuu todella herkästi alustaan kiinni. Alla kannattaakin käytää silikonialustaa (pitäisi löytyä marketeistakin) ja runsaasti tomusokeria. Kakun pinnan tasoitus kannattaa aloittaa ylhäältä ja edetä varovasti alaspäin, jotta ryppyjä ei tulisi. Kiirehtiä ei kannata. ;) Kannattaa vilkaista postaus "kakun kuorruttaminen massalla", joka löytyy "kuorrutteet" kategoriasta. Olen koonnut sinne lisää vinkkejä kuorrutusta varten. =)

  VastaaPoista
 11. Ihanat! Reiskat on ihan parhaat ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3