Sainpas väsättyä pääsiäiseksi jonkinlaisen kakun, vaikka torstaina nousi 39asteen kuume. Mikä lie virus. Onneksi meni parissa päivässä ohi. Kaverille en vain valmistujaiskakkua pystynyt tekemään.
Tämä appelsiini-valkosuklaakakku on yksi lempijuustokakkujani.
20cm vuoka
Täyte:
2,5dl flora vanillaa
200g appelsiini tuorejuustoa
2dl appelsiinijogurttia
130g valkosuklaata
½dl makeaa appelsiinimehua
4liivatelehteä
Juustokakun valmistuksesta voi lukea enemmän täältä.
Päällä 2dl appelsiinimehua ja 2liivatelehteä.
Koristeena maito- ja valkosuklaata
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!
Kaunis :)
VastaaPoistaNam! Jotain tämmöistä täytyy itsekin laittaa pääsiäis pöytään :)
VastaaPoista