Hae tästä blogista

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ostoksia KärkkäiseltäYksi päivä Oulussa Kärkkäisellä käydessäni huomasin, että siellähän myydään tosi paljon leivontatarvikkeita! Hintaluokka on sama kuin leivontakaupoissa. Valikoima ei tietenkään yhtä iso ole, mutta en olisi uskonut kuitenkaan näin isoksi! Innostuin sitten törsäämään oikein kunnolla.

Ostin muffinssipellin, muotteja, tyllia, pursotuspusseja, geelivärejä, karkkimassaa ja kakun pinnan tasoittajan. Noita muotteja löytyi todella paljon erilaisia. Ja massoja ja värejäkin oli runsas valikoima. Myös kakkulaatikoita oli, joita on ollut vaikea nettikaupoista löytää, mutta niitä ei nyt tullut ostettua.

Tosi hauska löytö näin Oulun alueelta, kun täällä ei noita leivontaliikkeitä enää liikaa ole. Nettikaupoissa ainut huonopuoli on postimaksut. Mutta tuskinpa nekään kenenkään budjettia kaataa.

8 kommenttia:

 1. Just tänään käytiin mekin Oulun Kärkkäisellä ja aina sitä tulee jotenkin vaistomaisesti heti ensimmäisenä käveltyä sinne leivontahyllylle, että josko sinne ois tullu jotain uutuuksia. :D Nuo kertakäyttöset pursotinpussit on kyllä tosi edullisia siellä ja värejäkin tosiaan on hyvä valikoima! :) Vielä jos sieltä sais massoja kilon paketeissa, niin ois kyllä enemmän ku hyvä homma! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tiedossa parin viikon päästä perjantaina Lahden Kärkkäisellä käynti! On ne tuotteet musta vähän halvempia, ainakin jossain osilta mitä leivontakaupoissa! Hassun paljon sieltä kyllä aina ostelee...

  VastaaPoista
 3. Minä marssin kans yleensä suoraan samaan osoitteeseen, leivontahyllylle :D
  Ei oo kuitenkaa aikoihin tullu sieltä oikein mtn ostettua, kun tuntuu ettei valikoima oikein vaihdu/ kasva, ja kaikki tarpeellisimmat iteltäkin jo löytyy...

  VastaaPoista
 4. Sokerimassaa sieltä viimeksi löytyi kilon paketissa. ;)

  VastaaPoista
 5. No voi, täälläpäin ei ole Kärkkäistä!

  VastaaPoista
 6. Moi:) Olen vähän aikaa sitten muuttanut Ouluun ja juuri googletin Oulun leivontatavaraliikkeitä ja sinun blogisi tuli vastaan:D Onko Oulussa, muita varsinaisia liikkeitä, jossa myydäänleivonta välineitä, tuon kärkkäisen lisäksi? :)

  Jouluksi pitäisi saada leivottua yhtä ja toista ja ei enää taida ainakaan varmuudella ehtiä nettitilaukset perille ennen joulua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et löysit blogini! =) Oulussa oli leivontatarvikeliike, mutta se lopetettiin. =/ Nykyisin ei oikein ole mitään kunnon leivontatarvikeliikettä. Mut tuolta Kärkkäiseltä saa kyllä massoja, värejä, muotteja, vuokia ym tosi kattavasti. Kannattaa käydä vilkaisemassa. Itse en ole tosin vähän aikaan sillä käynyt.. UllanUnelmasta yleensä tulee toimitukset parissa päivässä, mutta joulun alla ei tosiaan voi taata..

   Poista
 7. Kiitos vastauksestasi, huomenna täytyy käydä tuolla kärkkäiellä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3