Itsenäisyyspäivän leivokset


Hyvää itsenäisyyspäivää!

Näissä minijuustokakuissa on brownies pohja, johon lisäsin 1tl piparkakkumaustetta. Leivokset on tehty samalla periaatteella kuin nämä. Täytteenä on nutellamousse. 

Neljään leivokseen meni 100g tuorejuustoa, n.1,5dl kermaa, n.1dl Nutellaa ja 3liivatelehteä. Riippuu tietty minkäkokoisia leivoksia haluaa. Näiden korkeus on noin 5cm. Käytin kotitekoista pähkinäsuklaalevitettä, jonka resepti löytyy täältä

Juustokakun täytteen valmistuksesta voi lukea enemmän täältä.
Päällä on karkkimassaa, jonka alle laitoin valkosuklaata, jottei koristelu liukene leivosten päälle.

Reunoilla on valkosuklaata. Suklaa spritsataan leivinpaperille, joka on leikattu yhtä korkeaksi ja leveäksi kuin reunat. Suklaa laitetaan jähmettymään 1-2minuutiksi jääkaappiin ja sen jälkeen kiedotaan leivosten ympärille. Sen jälkeen laitetaan leivokset jääkaappiin 10-15minuutiksi, jonka jälkeen poistetaan leivinpaperi. Candy meltseistä tämä on huomattavasti vaikeampi tehdä, koska candy meltsit jähmettyvät tosi nopeasti.


Tässä muita koristelu ideoita. Vasemmalla päällä on tummaa suklaata ja pähkinöitä. Oikeanpuolimmaisessa leivoksessa on päällä maitosuklaata ja suklaatransferi. Piti sitäkin testata. Kovin nätti siitä ei tullut, mutta ehkä parhaimman makuinen. 


Onnea Suomi!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3