Blondies



Tämä on valkosuklainen versio brownies leivoksista. En tiedä, voiko näitä kutsua blondies-nimellä vai olisiko valkosuklaa brownies parempi. Ajattelinpa että tuo kuitenkin kuulostaa tarpeeksi hyvältä.
 
Itse tykkään yleensä kaikista leivonnaisista, joissa tummasuklaa on korvattu valkosuklaalla. Esimerkiksi white chocolate mud cake on parempaa kuin dark chocolate mud cake, vaikka molemmat ovat tosin hirmu hyviä! Näiden tapauksessa pidän ehkä kuitenkin hieman enemmän brownies versiosta. Mutta suosittelen kokeilemaan tätäkin. Tosi helppo ja nopea resepti.

200g valkosuklaata
175g voita
3,8dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
3 munaa

Sulata valkosuklaa ja voi vesihauteessa. Valkosuklaa palaa ja kokkaroituu todella helposti liian kuumassa, mutta tässä tapauksessa ei haittaa, jos se on vähän kökköistä voin seassa. Lisää sokeri ja sekoita hyvin. Lisää jauhot ja lopuksi munat. Sekoita tasaiseksi massaksi ja kaada noin 30x20cm kokoiseen vuokaan. Paista 170asteisessa uunissa noin 30-35min. Anna jäähtyä hyvin. 
Pinnan voi koristella tomusokerilla.
 
Brownieseja saa, kun korvaa valkosuklaan tummalla suklaalla. Toki muukin suklaa käy.
Tämä on yksi parhaita brownies reseptejä!

Kommentit