Kynsilakka cake popsVein kaverille muutamia cake popseja kynsilakkapurkeiksi koristeltuna, sillä hän on melkoinen kynsitaituri.


Käytin näihin popseihin tästä Suomikakusta ylijäänyttä kakkupohjaa ja lisäsin sekaan tuorejuustoa. Popsit on muotoiltu hieman soikeiksi. Cake pops pallot voi pakastaa, mutta ne on säilytettävä suljetuss rasiassa. Leivonnaiset kuivavat myöskin pakkasessa.

Popsit on kuorrutettu punaisilla ja vaaleanpunaisilla candy meltseillä. Tein vaaleanpunaista sävyä sulattamalla punaisia ja valkoisia meltsejä. Eroa tosin ei kovin huomaa, sillä vaaleanpunaisesta tuli vähän liian tumma. Tarkemmin cake popsien valmistuksesta voi lukea ja katsoa videon täältä

"Korkki" on mustaa lakua, joka on tökätty suklaaseen, kun se on vielä ollut sulaa. Suihkutin päälle vielä helmiäissrayta, kun tikkarit olivat kuivuneet. Tekstin yritin ensin tehdä mustalla elintarviketussilla, mutta väri ei ottanut tarttuakseen, joten pursotin sen sitten mustilla candy meltseillä. Nätimpi jälki tulisi mustalla pikeerillä.


Lisäksi tein muutaman tavallisen pyöreän cake popsin. Koristeena on nonparelleja.


Tilasin popseille ihan oman telineen leivontatarvikeliikkeestä. Teline osoittautui kuitenkin todella surkeaksi enkä aio ostaa vastaavaa enää. Popsit voi kuljettaa laatikossa lappeellaankin, koska candy meltsit eivät sula huoneenlämmössä.

Kommentit

 1. Ihania, syötäviä kynsilakkoja! :) On tosiaan hieno teline, saa kivasti nuo popsit pakattua. Mutta hyödytönhän se on jos ne eivät pysy siinä pystyssä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos =) Kuljetukseen tuo teline on tosiaan ihan hyvä, mut esillepanoon se ei sovi.

  VastaaPoista
 3. Onpas hauska idea! Mun sisko kunnon kynsihörhönä/-bloggarina niin rakastaisi näitä :D Voisi joskus hänet yllättää jollain tämänkaltaisella :)

  www.ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3