Joulublogista juttu lehdessä!Meidän alueen paikallislehti Rantalakeus halusi tehdä pienen jutun joulublogistani.
Annoin muutamia kuvia heille käytettäväksi ja 10.12 ilmestyneeseen lehteen tuli joulukalenterini 10.luukun ohje. Oli hauska olla haastateltavana. Tekstissä mainitaan sana herkkumonsteri, mikä on tietty virhe, sillä blogi on kakkumonsteri. Mut eipä sen väliä. Oli hauska kokemus!


Lehteen tuli kuvia piparitöistä sekä minulla sattui haastattelupäivänä olemaan tuo kolmen suklaan keksipurkki vielä hyppysissä, joten sekin näkyy kuvissa. Minulla oli tunti aikaa valmistautua haastatteluun, joten mitään erikoista en kerennyt väsämään.
 
Haastattelussa selitin lähinnä kakkuharrastuksestani ja miten se on minulle tärkeä ja hauska harrastus. Rahan takia en tätä tee. Kakkutaiteessa voi toteuttaa itseään ja taideteoksia ei tarvitse varastoida, vaan niistä otetaan kauniit kuvat ja näitä kuvia voi jälkeen päin ihailla. Jouluteemaa silmällä pitäen, kerroin vähän meidän joulunvietosta ja siihen valmistautumisesta. Minullehan se merkitsee paljon leipomista.

Kommentit

 1. Oi siistiä :) Eilen just katottiin veljeni kanssa kaikki sun kakkukuvat läpi ja ihmeteltiin miten joku osaa ja edes keksii noin paljon erilaisia kakku aiheita :)
  Oot kyllä ihan super taitava<3

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Sinulla on taitavat kädet! Ihana piparikaruselli!

  VastaaPoista
 3. Onpas kivaa. :) Tosi huikee tuo karuselli. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3