tiistai 29. maaliskuuta 2016

Chocolate!Tämä ihana suklaa trifle ohje on pakko jakaa teidän kanssa!
 
Tunnustaudun suklaaholistiksi. Jos päivällä tekee mieli pari palaa suklaata, en koe niiden syömisestä huonoa omatuntoa. Kaksi palaa tummaa suklaata on oikein suositeltavaa terveysvaikutteidensa vuoksi. Se mm. estää sydäninfarktin riskiä. Oh yes! Mutta levyllinen päivässä ei oikein enää ole suositeltavaa.

Mikäli ei pysty pitämään herkuttelua kurissa, on parempi ottaa kerran viikossa karkkipäivä. Keventäjille ehkäpä vain kerran kuussa. Mutta elämä ei saa muuttua ilottomaksi ja raskaaksi.


Näissä pienissä tarjoilumaljoissa on suklaa trifle annokset. Kakkuna on dark chocolate mud cake, joka on lempisuklaakakkuni. Väliin ripottelin vadelmia sekä vaahdotettua suklaa ganachea. Käytin vaahtoon Fazerin tummaa suklaata. Maitosuklaata käyttämällä saa vaahdota vieläkin makeampaa. Tuli tosi ihanaa!


Kahvi on täydellinen makupari suklaalle.


Ja kahtokkee mitä ihanuuksia äitini ja isäni toi Floridasta. Äiti vieraili paikallisessa suklaatehtaassa ja osti tämmiset suklaasandaalit. Enemmän näistä suklaista voi katsoa youtubesta ensimmäisestä vlogistani.

Suklaa on minusta aika haastava työväline. Sen kanssa menee helposti pieleen. Suklaa on vaatinut ehkä eniten harjoittelua minulta vuosien saatossa. Mutta kaikkea oppii, jos motivaatiota riittää.
Muista lukea temperointi tietopakettini täältä

Makeiset kategoriasta löytyy paljon lisää suklaaherkkuja.
Ja suklaakoristeita löytyy täältä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3