lauantai 21. tammikuuta 2017

Petshop kakku ja vintage petshopit (video)Minulta on youtubessa pyydetty paljon petshopkakkua ja nyt tuli sauma toteuttaa tämä idea. Tämä kakku meni pienen tytön syntymäpäiville.


Kakku on pieni noin 10x20cm suorakaiteen muotoinen kakku. Kakusta ei tarvinnut riittää kuin parille syöjälle. Päätin sitten loihtia tyynykakun, jonka päällä istuu petshop kissa. Tyynykakkuja olen tehnyt pari aiemminkin. Vanha petshopkakkunikin löytyy täältä.


Kakku on koottu puolikkaasta kääretorttupohjasta. Täytteenä on valkosuklaa-limemousse. Täyttämisapuna käytin sokerikreemiä. Katso tarkemmin kakun täyttäminen täältä. Kakku on kuorruttu violetilla sokerimassalla (250g). Kakun kuorruttamisesta voi lukea tarkemmin täältä. Tarkemmat kokoamisohjeet löytyy videolta.

 
Ohjeet kissan muovaamiseen löytyy myös videolta. Kissa on helpoin muovata kukkamassasta, koska se on jämäkämpää ja kuivuu nopeampaa. Mutta mikä tahansa massa käy.


Löysin vanhempieni luota vanhat 90-luvun petshopit. Ihania! Harmi kun muuttivat eläinten ulkonäköä myöhemmin niin paljon. Vanhemmat elukat ovat aidomman näköisiä. 90-luvulla petshoppeja myi Kenner lelufirma. Se lakkautettiin 1995. Hasbro toi markkinoille uudet petsit 2000-luvulla. Toisella videolla esittelen näitä vanhoja petsejä. Kanavallani näkyy paljon kommentteja lps-kanavilta, niin ajattelin että tämä ehkä osaa kiinnostaisi. Pitää ostaa näille lasivitriini ja laittaa esille! Onko muilla näitä vielä tallessa??

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3