Joulukalenteri 2017 Huomenna onkin jo taas joulukuu! Olen vuodesta 2014 lähtien tehnyt blogiini joulukalenterin, mutta tänä vuonna ajattelin jättää sen tekemättä syksyn kiireiden takia. Tarkoituksenani oli kuitenkin tehdä uusi jouluinen ohjevideo youtubeen vähintään joka toinen päivä! Mutta niinhän siinä sitten kävi, että jouluisia ohjeita alkoi kertyä niin paljon, että kalenterinhan niistä sai. Ja lisäksi onnistuin loihtimaan jokaisesta ohjeesta vielä vidonkin! Minulla kävi tämä jo syksyllä mielessä, mutta ajattelin ettei se millään voi onnistua.

Olin vielä marraskuussa sitä mieltä että laatu korvaa määrän ja tänä vuonna nautin kunnolla joulurauhasta. Lisäksi pelkäsin, että yli 24 videota kuukaudessa kävisi äkkiä tylsäksi. Mutta luonteelleni ei oikein sovi paikoillaan olo pitkiä aikoja ja näin jouluhöperönä sitä alkaa suunnittelemaan joulua jo elokuusta lähtien, joten miksipäs ei!
 

Kirjoittelen reseptit tämän varsinaisen blogini puolellekin, mutta vieraile silti ihmeessä jälleen joulubloginikin puolella, sillä sieltä löytyy helposti ja nopeasti kaikki ihanat jouluiset ideat ja ohjeet! Lisäksi laitan joulublogin puolelle lisää kuvia ja mahdollisia bonusreseptejä!

Ihanaa joulun odotusta kaikille! 🎅
Huomenna starttaa Kakkumonsterin joulukalenteri!

Kommentit