maanantai 18. joulukuuta 2017

Luukku 18: Tonttuovi (video)Tonttuovia on näkynyt tänä vuonna paljon joululehdissä, instagramissa ja blogeissa. Ystäväni antoi minulla tarvikkeet ovea varten, joten pitihän minunkin tätä suloista ideaa testata. Askartelukaupoista löytää kaikki tarvikkeet valmiiksi leikeltyinä, joten itselle jää lähinnä vain liimaus ja maalaus. Tässä minun pirtsakka tonttuovi suksien kera.Kävin viime kuussa Helsingissä tapaamassa ystäviäni ja nappasin sieltäkin vähän videokuvaa. Ensitöikseen kävin katsomassa ystäväni 2kk vanhaa vauvelia, minkä jälkeen suuntasin tapaamaan bloggaajaystävääni, Heidiä. Kävimme hotel Kämpissä testaamassa itämaista Owl drinkkiä, jossa oli mm. Absolut Elyxiä. Itse motti olisi maksanut 300 euroa, joten jätimme sen ostamatta..


 Heidin blogi, Mamman leivontanurkka, löytyy täältä. Kannattaa käydä vilkaisemassa hänen upeita kakkuja! Sain Heidiltä kaikki tarvikkee tonttuovea varten. Myös ylisöpöt suket ja sauvat!


Kävimme syömässä Maya ravintolassa, jossa oli todella hyvä ruoka. Ravintola saisi olla paljon isompi, sillä asiakkaita olisi kyllä riittänyt. Lauantaisin ravintolaan ei voi tehdä pöytävarausta, joten sinne vain piti mennä paikanpäälle odottelemaan. Ruoka oli meksikolaistyylistä, joka on yksi suosikeistani.

Kävimme myös Fazer tukussa ja kahvilassa. Sieltä saikin ostettua paljon suklaata leivontaan sekä tuliaisiksi. Kävimme myös katsomassa leikkauksesta toipuvaa ystäväämme sairaalassa. Reissuni oli aika pikainen, mutta ehkä ensi kerralla kerkeän näkemään lisää ystäviäni!


Meidän pieni tonttumme asustaa keittiössä takan lämmössä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3