perjantai 27. maaliskuuta 2020

VessapaperikakkuKaikki ovat varmaan huomanneet, että korona tilanteesta johtuen ihmiset ovat hamstranneet kaupat tyhjiksi vessapapereista. Ilmeisesti ihmiset luulevat, että jos he joutuvat karanteeniin ja paperi loppuu, he eivät pysty enää pyyhkimään pyllyjään. 

Vessapaperikakkuja on tämän takia näkynyt netissä paljon ja päätin itsekin kokeilla ideaa. Vein kakun töihin piristämään hektistä työviikkoa, sillä eihän tästä ilman huumoria selviä.

Pohjana kakussa on 18cm voikakkupohja, mutta päädyin leikkaamaan kakun suunnilleen 15cm levyiseksi. Tätä kakkua varten kakku saa olla kohtalaisen korkea ja kapea, jotta se näyttää realistisemmalta.

Täytteenä on nopea suklaamousse ja kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa. Pientä kakkua varten ei moussen joukkoon tarvitse lisätä liivatetta, sillä suklaa jähmettää moussen. Yli 24cm kakun täytteeseen lisään yleensä liivatetta (esim. 4 kpl), jottei kakku vain painu kasaan.Täyte:
2 dl kermaa
200 g tuorejuustoa
200 g maitosuklaata

Kreemi:
150 g voita
3 dl tomusokeria

Kakun kuorruttamiseen tarvitaan 750 g valkoista sokerimassaa
Tarkemmat kokoamisohjeet löytyy alla olevalta videolta.
Meillä on kotona hieman kiirettä poikkeuslaista johtuen, sillä joudun työpäivän jälkeen toimimaan vielä  kotiopettajan virassa... Eli videoita ja tekstejä saattaa tulla normaalia vähemmän, mutta kun tilanne taas normalisoituu, kerkeän todennäköisesti aktivoitumaan taas tälläkin saralla enemmän.
 
Pysykäähän kaikki terveenä ja muistakaa noudattaa hygieniasuosituksia! Suosittelen myös ostamaan ruokaa, sillä ilman sitä ovat vessareissutkin turhia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3