sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Mehiläiskakku

 


 Tämä kakku meni työpaikalleni. Olen jo pitkään halunnut testata mehiläisteemaista kakkua.
Tämä kakku ei aivan täydellisesti onnistunut, mutta tätä oli todella hauska tehdä.

Kakussa on 20cm voikakkupohja. Täytteenä vadelmamousse suklaarouheella. Välissä on myös hieman lemon curd tahnaa. Kakku on kuorrutettu sokerikreemillä. Tomusokerina käytin mango-passion makutomusokeria, jota saa leivontatarvikeliikkeistä.

 Reseptit ja ohjeet kakun kokoamiseen löytyy blogin oikeasta laidasta.


Valmistin kakkua varten keltaista ja mustaa kreemiä. Kreemit voi pursottaa kakun pinnalle ja tasoittaa tämän jälkeen raapalla tai palettiveitsellä. Sitten kakku laitetaan kylmään jähmettymään.

Mehiläiset muovasin jo aikaa sitten, minkä vuoksi kasvot ovat hieman suttuiset. Niistä tuli minusta niin söpöjä, että ansaitsivat ihan oma kakkusen. 

Kakun reunoilla on mustilla candy melts napeilla tehty valuma. Lisäksi koristeena on erilaisia nonparelleja.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3