Keksivoikakku

 


 

 Tämä herkullinen Biscoff-kakku syntyy hetkessä vain kolmesta eri raaka-aineesta! Tein vasta ihanaa Oreo-kakkua super nopealla ja helpolla reseptillä, mutta mielestäni tämä vie siitäkin voiton. Tämä kakku on mehevän kinuskimainen ja se oikein sulaa suussa!

 

8 hengelle
18-20cm vuoka

 400 g Biscoff tahnaa
1,5 tl leivinjauhetta
2 kananmunaa

 Kuorrute:

125 g Biscoff tahnaa

 

 Keksivoitahnan voi tehdä myös itse tällä reseptillä, jolloin siihen voi käyttää mitä keksejä tahansa! Näin kakusta saa myös gluteenittoman! 

 


 
Vuoraa kakkuvuoan pohja ja reunat leivinpaperilla.

 Pehmitä Biscoff tahnaa mikrossa täydellä teholla 30 sekunnin pätkissä välillä sekoittaen, kunnes se notkistuu. Minulla tämä vei kaksi kierrosta. 

Lisää leivinjauhe ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja paista 180 asteessa noin 30min. Kiertoilmalle riittää 175 astetta. Anna kakun jäähtyä ja kumoa se sitten vuoasta. 

Kuorruta kakku pehmitetyllä Biscoff tahnalla ja keksinmuruilla. 

 


Kommentit