tiistai 20. helmikuuta 2018

Frozenkakku (video)Tämä kakku meni 4v synttäreille. Koristelun suhteen sain vapaat kädet ja päätin taiteilla tämmöisen semi drip kakun, johon päätyi loppupeleissä kaikenlaista sälää mukaan. Näytän videolla myös ohjeet Olafin muovaamiseen.

Kakku on 20cm sokerikakkupohja. Täytteenä on vadelmahilloa ja vadelmamoussea. Kakku on kuorrutettu tuorejuustokreemillä, jota saa varata aika paljon tätä kakkua varten. Opin tämän yksisarviskakun yhteydessä, että marenkikreemi ei ehkä ole tämäntyyliseen kakkuun paras, sillä se kovettuu jääkaapissa todella kovaksi ja näin olleen repeilee herkästi kakkua liikuteltaessa.

 
Vadelmamousse

2,5dl kermaa
200g tuorejuustoa
2dl vadelmahilloa
4 liivatelehteä

Tuorejuustokreemi

400g voita
8dl tomusokeria
200g vaniljatuorejuustoa

 
Sokerikoristeet on tehty kondiittorin sokerista, joka on värjätty elintarvikevärillä. Sokeripitsin teko-ohje tarkemmin täällä. Kakun päällä on hieman suklaa ganachea, johon käytin n.100g sinisiä candy melts nappeja sekä 1-2rkl kermaa. Kermaa voi lisätä enemmänkin, mikäli ganachesta haluaa löysempää. Ganachen päälle ripottelin vielä tomusokeria. Tässä vaiheessa ajattelin, että koristelu saa tältä erää riittää.


Onnea synttärisankarille!


Videolla näytän kakun kokoamisen ja koristelun etenemisen.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3