lauantai 16. kesäkuuta 2018

Ruutulippukakku | 15k spesiaali | Editoimaton videoYouTube kanavallani tuli vasta 15000 tilaajaa täyteen ja tein sen kunniaksi jälleen jotain spesiaalia. En millään meinannut keksiä kivaa aihetta videolle, joten laitoin YouTuben yhteisöön kysymyksen, mitä ideoita katsojilla olisi, ja eniten sai kannatusta editoimaton video! Kiitos super paljon ihanista ideoista!

Ajattelin, että tämmöinen surprise inside cake olisi hauska aihe kyseiseen videoon, sillä kakku on suhteellisen helppo ja nopea valmistaa, mutta myös hirmu hauska ja näyttävä. Kuvasin valmistuksen yhdellä otolla, mutta jouduin nopeuttamaan videota muutamasta kohtaa, koska muuten videosta olisi tullut älyttömän pitkä. Mutta mitään ei ole leikattu pois. Toivottavasti tykkäätte!Kakussa on vaalea ja tumma voikakkupohja. Pohjat leikataan ja asetellaan niin, että kakun sisältä paljastuu ruutulippukuvio. Kakku on täytetty ja kuorrutettu suklaakreemillä. Koristeena on black&gold nonparelleja.

Kakkuun sopii loistavasti myös white ja dark chocolate mud cake pohja! Olen tehnyt kakun aiemminkin poikamme synttäreille.


Lisäksi yhteisössä toivottiin mm. keittiön esittelyä, diy slimeä ym. Näistäkin olen kyllä jatkossa suunnitellut videota! Huomasin, että minulla on kanavallani yli 4 miljoonaa näyttökertaa! Se on huima määrä tilaajiin nähden, sillä monella 20k tubettajalla on vain miljoona näyttökertaa. Olen niin onnellinen näistä saavutuksista, kiitos kaikille! Näyttökertoja lisää varmasti myös uskolliset bloginilukijat. 💋💖


KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLE JA TILAAJILLENI!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3