lauantai 27. heinäkuuta 2019

KiitoskakkuKollegani siirtyi toiseen työpaikkaan keväällä ja hän pyysi minua tekemään kakun työpaikalleen kiitokseksi työkavereille. Kuvat jäivät julkaisematta tuolloin enkä itse asiassa oikein enää edes muista miten kakun tein..!

Luulen, että kokosin kakun kolmesta kääretorttupohjasta. Tai sitten tein sokerikakkupohjan 50cm uunipellille. Täytteenä oli mahdollisesti mango-passionhedelmämousse. Ja ehkä myös vielä vadelmamousse. Pitäisköhän mennä muistitesteihin...


Kakku on kuorrutettu vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla (5dl). Kerman jämäköittämiseen suosittelen Dr.Oetkerin uutta cream fix jauhetta, joka kiinteyttää kermaa paremmin kuin vaniljakreemijauhe eikä värjää kermaa ällön kellertäväksi. Todella jämäkkää kermavaahtoa saa liivatteen avulla, mutta tämän kerman kanssa saa toimia melko ripeästi, sillä se alkaa jähmettymään jo huoneenlämmössä.


Värjäsin osan kermavaahdosta keltaisella pastavärillä ja kuorrutin tällä pinnan raikkaan keväisen keltaiseksi. Koristeena kakussa karkkeja ja hedelmiä.


Kiitos vielä Jennylle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3