tiistai 10. marraskuuta 2020

Ruusukakku

 

 

Tämä kakku meni serkkuni syntymäpäiville. 

Pohjana on voikakkupohja. Täytteenä sitruuna- ja vadelmamousset. Sitruuna mousseen käytin lemon curd tahnaa. 

Kakku on kuorrutettu marenkikreemillä.

 


Kakun päälle on valutettu vaaleanpunaista sulaa suklaata (esim. candy melts).
Lisäksi koristeena on mm. nonparelleja ja aitoja ruusuja.

 


Ruusut ovat syötäviä kukkia, mutta kukkakauppojen kukat kannattaa aina varalta kääriä folioon ennen kuin ne tökätään kakkuun kiinni.
 


 Keksit kakun laidalla ovat valmiskeksejä, jotka on dipattu sulaan suklaaseen ja koristeltu nonparelleilla.
Alla olevassa kuvassa näkyy pocky tikkuja, jota ovat mielestäni super söpöjä, mutta ne eivät enää mahtuneet koristeluun mukaan.
 
 
Tein juhiin vielä pienen vadelma-lakritsiraakakakun.
Tämän resepti tulee blogiin myöhemmin.

Paljon onnea Jaanalle!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3