3 raaka-aineen kakku


 Tämä herkullinen Biscoff-kakku syntyy hetkessä vain kolmesta eri raaka-aineesta! Kakku on mehevän kinuskimainen ja se oikein sulaa suussa. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkikakkujani ja se on kaiken lisäksi helppo ja nopea valmistaa.

8 hengelle
18-20cm irtopohjavuoka

 400 g Biscoff tahnaa
1,5 tl leivinjauhetta
2 kananmunaa

 Kuorrute:
125 g Biscoff tahnaa

 Keksivoitahnan voi tehdä myös itse tällä reseptillä, jolloin siihen voi käyttää mitä keksejä tahansa! Näin kakusta saa myös gluteenittoman ja maidottoman. Kondensoitua maitoa löytyy nykyisin vegaanisena ruokakaupoista (kookosmaidosta tehtynä).



  • Voitele kakkuvuoka rasvalla.
  • Vuoraa vuoan pohja ja reunat leivinpaperilla.
  • Pehmitä Biscoff tahnaa mikrossa täydellä teholla 30 sekunnin pätkissä välillä sekoittaen, kunnes se notkistuu. 
  • Lisää tahnan joukkoon leivinjauhe ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi.
  • Kaada taikina vuokaan ja paista 180 asteessa noin 30min. Kiertoilmalle riittää 175 astetta. 
  • Anna kakun jäähtyä ja kumoa se sitten vuoasta. 
  • Kuorruta kakku pehmitetyllä Biscoff tahnalla.



Katso video kakun valmistuksesta täältä. Saman linkin takaa löytyy myös ohje itse tehtyyn keksivoitahnaan. 
Olen tehnyt kakkua monta kertaa aiemminkin, mutta halusin jakaa nämä ihanat syksyiset kuvat uuden kettumukini kera. 💛



En millään muista mistä muki on ostettu. Todennäköisesti tilasin sen netistä haulla "kettumuki" tai vastaavaa. Nuorempana vihasin syksyä, mutta olen ajan kanssa oppinut pitämään sen kirkkaista väreistä ja sadonkorjuun innoittamista resepteistä.

Tsekkaa ihmeessä mm. nämä ohjeet:


Kommentit