torstai 17. marraskuuta 2011

Suklaamuffinit



Tässä ihan perus resepti tiiviitä suklaamuffinsseja varten. Näihin ei tule nestettä ollenkaan, joten maut tulevat hyvin esiin. Eivätkä nämä siltikään ole liian kuivia. Toinen hyvä resepti löytyy täältä

12kpl

150g voita
2dl sokeria
100g tummaa suklaata (70%)
4 munaa
4,5dl jauhoja
2tl leivinjauhetta

Vatkaa voi ja sokeri sähköävatkaimella vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen sekoittaen hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Lisää jauhot pienissä erissä.

Suklaana voi käyttää erimakuisia suklaita. 70% suklaa-appelsiini tai suklaa-minttu ovat loistavia tähän. Kuvassa olevissa muffinsseissa on appelsiinikrokantti suklaata.

Paista 170asteessa 25-35min. Riippuen muffinssien koosta.

Muffinssien väliin voi laittaa erilaisia täytteitä myös. Kahvitäyte löytyy täältä. Tazzavaahto on ihana kuorrute ja löytyy täältä. Muffinssit voi koristella myös sokerikreemillä, sokerimassalla tai muilla kuorrutteilla. Mielikuvitus on vain rajana. Kermavaahto on vähän turhan tylsä ja helppo. Lisää vinkkejä löytyy muffinssit kategoriasta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3