Leivoksia Charmialle


 Charmia-keittiöillä oli viime kuussa alennuspäivät ja he tilasivat minulta sinne kaikenlaisia leivoksia tarjolle. Laitan alle kuvia suosikeistani ja linkitän ohjeet, joihin löytyy jo resepti blogista.Snickers kuppikakut ja suklaa-appelsiinikuppikakut ovat suosikki kuppikakkujani! Jälkimmäiset näkyivät Koko Suomi leipoo kaudella 9 ensimmäisessä jaksossa. Snickerskuppikakkujen kreemi taas esiintyi jaksossa neljä ja se sai kovasti kehuja!
 
 
 
 Koristelin osan kuppikakuista samalla tavalla kuin kisassa.
Appelsiini-suklaakuppikakkujen ohje löytyy täältä.
 


Valmistin myös vegaanisia kuppikakkuja, joissa maistui sitruuna ja vadelma. Kreemi on valmistettu eleplant rasvaseoksesta, joka on todella hyvänmakuinen voin korvike ja sillä syntyy ihan vitivalkoinen kreemi!

Vegaani vadelmakreemi
12:lle kuppikakulle

250 g eleplant rasvaa
5 dl tomusokeria
200 g vadelmia

  • Vaahdota pehmeä huoneenlämpöinen rasva ja tomusokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. 
  • Keitä vadelmat kattilassa mikäli ne ovat ulkomaisia. 
  • Puserra vadelmat siivilän läpi ja anna jäähtyä. Siemenet ym voi syödä esim. jogurtin tai rahkan kanssa. 
  • Lisää vadelmista tullut neste ruokalusikallinen kerrallaan kreemin joukkoon ja sekoita koko ajan. Minä lisäsin kaiken vadelmista irronneen nesteen, mutta kannattaa tarkkailla ettei seos mene liian löysäksi.


Nämä söpöt jäätelöleivokset ovat mango-passionjuustokakkua. Päällä on omenanmakuista candy melts suklaata. Leivokset on tehty silikonisiin jäätelömuotteihin.
 


Tein juustokakkua monessa eri muodossa. Tässä on mirror glaze kiilteellä kuorrutettuja juustokakkuleivoksia.


 
Triplasuklaajuustokakkuni on yksi suosituimmista ohjeistani ja sitä tilataan minulta aika usein. Sen ohje löytyy täältä. Kuvassa näkyvien hasselpähkinä-suklaaleivosten ohje löytyy täältä. Lisäksi tein suklaalla marmoroituja jättimarenkeja.


Kommentit