perjantai 16. maaliskuuta 2012

Lääkärintakit
Kaveri pyysi tekemään valmistujaisiinsa pari täytekakkua. Toiveena oli lääkärintakit samaan tyyliin kuin tämä aiemmin tekemäni kakku. Yksi kakku on koottu kahdesta kääretorttulevystä samanlain kuin aiemmatkin valmistujaisekakut. Ylemmässä on täytteenä omena-vaniljatäyte. Alemmassa vadelmia ja suklaamousse. Päällä karkkimassaa. Yhteen kakkuun meni 1kg massaa. Koristeet ovat marsipaania ja karkkimassaa.
 
Kakku nro1 
 
 
Tässä on aika perinteinen lääkärintakki. Stetarit ja kynät täytyy aina olla mukana.
 


Kakku nro2
 

Spekula, kohottaja ja papa-näytetikut. Gynekologin perusvälineitä.
Alkuun tämä oli vähän läppä, mutta kaverini lähtikin lopulta erikoistumaan gynekologiaan!Kakun voi asettaa esille ilman spekulaa ja kohottajaa ettei vanhemmalla väellä mene voileipäkakku henkeen..Tässä sitten kaikki koristeet kakkun nro2.


 Tässä hieman tarjottavia. Juustokakkujen päällä olevat ainot ja reinot väkersin itse, mutta juustokakut ovat kaverini käsialaa. Tossujen ohjeet löytyy täältä.

Eräs vieras oli lähettänyt kuvan kakusta myös Kalevaan

Onnittelut Jutalle!

8 kommenttia:

 1. MAhtavat kakut! =) Harvemmin näkee syötäviä versioita spekulasta yms... =)

  VastaaPoista
 2. Nami namia oli ja kaikki tykkäsi hirmuisesti. KIITOS!
  -J + muu konkkaronkka

  VastaaPoista
 3. Hehee, nää on huiput! Harmi kun en nyt sitten saanut aikaiseksi/jaksanut lähteä kekkereille. Mutta järjestähän sinä ne valmistujaiset niin tuun kyllä sitten vaikkei kutsuttaiskaan! ;) Ainiin, sain muuten viimein vastattua aikoja sitten tantamaasi tunnustukseen. Eikä mennyt kauan. Kiitos sinulle kuitenkin. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! =) Oli kyllä mukavat juhlat. Ja omatkin pitää tässä keväällä järjestää. Kutsut kyllä tulee! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3